A

Asuntotarjous

Valituille hakijoille ilmoitetaan asunnon myöntämisestä pääsääntöisesti sähköpostitse tai postitse.

Ilmoituksessa annetaan yksilöidyt tiedot asunnosta ja vuokrasta sekä ohjeet jatkotoimenpiteistä, mm. vakuusmaksun maksamisesta ja vuokrasopimuksen tekemisestä.

Asunnon näyttö onnistuu sovitusti, kun olet tarjouksen saanut myönnetystä asunnosta. Tarjous kirjeessä on ohjeet asuntoon tutustumiseen.

Ilmoituksessa asetetaan määräaika yksi (1) viikko, johon mennessä hakijan tulee ilmoittaa, ottaako hän asunnon vastaan. Muussa tapauksessa asunto osoitetaan muille hakijoille.

Vuokrasopimuksiin liittyvien vakuuksien määrät vaihtelevat asunnon koon ja talon rakennusvuoden/peruskorjausvuoden mukaan: yksiöt 300 € – 600 €, kaksiot 400 € – 800 €, kolmiot/neliöt 600 € – 1000 €

Vakuusmaksua voidaan korottaa kahden tai kolmen kertaista vakuutta vastaavaksi, jos hakijalla on luottohäiriömerkintöjä tai aikaisempia maksuhäiriöitä Sastamalan Vuoratalot Oy:lle. Kaikki aikaisemmat maksut pitää olla hoidettu ennen, kun uusi vuokrasopimus tehdään. 

Vakuusmaksu palautetaan vuokrasuhteen päätyttyä noin (1) kuukauden sisällä vuokrasopimuksen loppumisesta, jos kaikki vuokrasopimuksen velvoitteet on täytetty.