A

Vuokra-asunnot

Asuntoja vapautuu ympäri vuoden ja vapautuvien asuntojen tilanne elää koko ajan. Siksi meillä ei aina ole mahdollisuutta tiedottaa kaikista vapautuvista asunnoista. Jos haluat hakea asuntoa, täytä asuntohakemus täältä ja mainitse "Lisätietoja" kentässä, mitä asuntoa haet.

Huom!
Vapautuvat yksiöt tarjotaan asuntohakemusjonojen mukaan. Vapaana olevalla asuntojen asuntolistalla on myös tällä hetkellä tarjotut asunnot, joten kaikki listalla olevia asuntoja emme pysty tarjoamaan, vaan ne tarjotaan asuntohakemusjonejen mukaan.

Asunto ja asumiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:
Asiakaspalveluumme arkisin 9.00 – 15.00, puhelin 040 553 3850, sähköposti vuokratalot@sastamala.fi

Alta löydät listan vuokra-asunnoista kohteittain, joissa pääset tutustumaan asuntoihin. Vapaita asuntoja et löydä sivuiltamme, mutta kun täytät asuntohakemuksen, voit valita vapaat asuntomme listalta asunnon hakemukseesi.

Täytä siis asuntohakemus huolellisesti kaikkien tietojen osalta. Asuntohakemuksen sisällöllä on paljon vaikutusta siihen, kuka vuokralaiseksi valitaan. Käytä siis aikaa ja vaivaa asuntohakemuksen täyttämiseen. Puutteellisesti täytetty hakemus sivuutetaan tai hylätään helposti kokonaan.

Täytä ja lähetä asuntohakemus kätevästi sähköisesti. Lähetä asuntohakemus

Jos sähköinen hakemus ei onnistu. Täytä asuntohakemus paperisena tuo toimistollemme tai lähetä sähköpostilla.
Lataa täytettävä asuntohakemus.

Tietosuoja on meille tärkeä asia ja suhtaudumme siihen vakavasti. Haluamme varmistaa, että hakijoiden ja muiden sidosryhmien tietoja käsitellään lainmukaisesti ja ammattimaisesti. 
Lue lisää henkilötietojen käsittelystä.