A

Hakuohjeet

  • Asuntoihin on jatkuva haku. Hakemuksen voi toimittaa sähköisenä versiona, postitse tai tuomalla hakemuksen asiakaspalveluun.
  • Asunnot ovat kaikkien haettavissa. Jos hakija on alaikäinen, hakemukseen vaaditaan huoltajien kirjallinen suostumus.
  • Huomioithan, että puutteellisesti täytetty hakemus viivästyttää sen käsittelyä.

Asiakaspalvelun toimipiste on osoitteessa Aarnontie 2A, 38200 Sastamala, jossa palvelemme ma - pe 9—15.

Asunto ja asumiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:
Asiakaspalveluumme, puhelin 040 553 3850, sähköposti vuokratalot@sastamala.fi

Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta kerrallaan hakemuksen jättämisestä. Jos hakemuksessa ilmoittamasi tiedot muuttuvat, ilmoita muutoksista, mutta älä tee uutta hakemusta. Hakemuksen uusimisen ja muutokset voi tehdä nettisivujemme palautteen kautta, sähköpostilla, kirjeellä, puhelimella tai käymällä asiakaspalvelussa.

Hakemukseen tarvitaan pyydettäessä sopimuksen tekemistä varten liiteasiakirjoja (ks. kohta hakulomake). Puutteellisten hakemusten perusteella asuntoa ei voida osoittaa.

Vuokrasopimuksiin liittyvien vakuuksien määrät vaihtelevat asunnon koon ja talon rakennusvuoden/peruskorjausvuoden mukaan: yksiöt 300 € – 600 €, kaksiot 400 € – 800 €, kolmiot/neliöt 600 € – 1000 €

Vakuusmaksua voidaan korottaa kahden tai kolmen kertaista vakuutta vastaavaksi, jos hakijalla on luottohäiriömerkintöjä tai aikaisempia maksuhäiriöitä Sastamalan Vuoratalot Oy:lle. Kaikki aikaisemmat maksut pitää olla hoidettu ennen, kun uusi vuokrasopimus tehdään. 

Asukasvalinnoissa sovelletaan aravarajoituslakia (1190/1993), lakia vuokra-asuntolainojen ja asumisoikeustalolainojen korkotuesta (604/2001) ja asukasvalintoja koskevaa valtioneuvoston asetusta (166/2008).